RealComposite Oy

Kurssitie 11,
52700 MÄNTYHARJU, Finland

+358 (0)40 181 2770

Tiedotteet

30.12.2022

Sertifikaatit
Uudet sertifikaatit 9001 ja 14001

Lue lisää ›

15.12.2022

Solidworks premium
Uutta ohjelmistoa suunnitteluun

Lue lisää ›

» Selaa kaikkia tiedotteita

Valmistus

 

Valmistuksessa selvitämme aina optimaalisen ja asiakkaalle parhaiten sopivan valmistusmenetelmän. Voimme myös tarkastella valmistusmenetelmän soveltuvuutta tuotteen elinkaaren aikana volyymin ja ympäristön muuttuessa. Käytämme ainoastaan vähän ympäristöä kuormittavia valmistusmenetelmiä, jotka ottavat huomioon myös työntekijän hyvinvoinnin. Hukkamateriaali on minimoitu kaikissa vaiheissa. Henkilöstöllämme on muovikomposiittituotteiden valmistuksesta parhaimmillaan yli 20 vuoden kokemus.

Muovikomposiitit ovat materiaaleja, jotka koostuvat yleensä lujitteesta, matriisiaineesta sekä mahdollisista lisä- ja täyteaineista. Käyttämiämme lujitteita ovat muun muassa hiilikuitu-, aramidikuitu-, lasikuitu- ja erikoiskudokset. Matriiseina käytämme esimerkiksi erikoispolyestereitä, vinyyliestereitä ja epokseja. Lisäksi materiaaleihimme kuuluu käyttövalmiit SMC-massa ja prepreg-puolivalmiste asiakkaan tarpeiden mukaan.
 
Kokoonpanossa RealComposite Oy vastaa kaikkien tuotteen vaatimien komponenttien hankinnasta ja kokoonpanotyöstä. Lisäksi tuote voi olla kokonaisuudessaan RealComposite Oy:n suunnittelema ja valmiiksi lujuustarkasteltu. Dokumentointi ja After Sales -palvelut voivat myös kuulua palvelukokonaisuuteen.


Käyttämämme valmistusmenetelmät

Kuumapuristus
Märkäpuristus
Vaahdotus
SMC
Alipaineinjektio
RTM

Käytössämme on myös vesisuihkuleikkuri.

 

 

Myymme hiilikuitulevyjä ja materiaaleja myös harrastelijakäyttöön

(Tuning ja Racing -harrastajat)

Hiilikuitulevyt ovat pääosin 0,5–5 mm paksuja ja tyypillisiä kokoja ovat n. A4 ja A3 -kokoluokat. Muitakin kokoja toimitetaan tarpeen mukaan. 

Voimme tehdä kappaleiden leikkauksen vesisuihkulla valmiiksi. RealComposite Oy:n valmistamissa hiilikuitulevyissä on hiilipitoisuus jopa n. 70 % prepreg-valmistuksesta johtuen.

Hiilikuitulevyjen ym. materiaalien ja tuotteiden tämänhetkistä hintaa voi tiedustella puhelimella 040 181 2770, sähköpostilla tuomo.nikkinen@realcomposite.fi tai nettisivujemme yhteydenottolomakkeella.

Tuotteiden kappalehintaan vaikuttaa myös tilauksen koko. Hiilikuitulevyjä leikatessa robottiin on aina tehtävä ohjelmointi ja asetus, joten yksittäiset kappaleet tulevat yksittäishinnaltaan kalliimmiksi kuin useamman kappaleen sarjat. Toimitamme hiilikuitulevyt yleensä postin kautta, ja laskutus voi tapahtua esimerkiksi sähköpostin välityksellä.